Pozovite za više informacija: 063 805 11 55

Menu

Elektricni trotinet Xiaomi Mi Pro 2

Specifikacije

Mi Električni trotinet Pro 2 je jedan od najsnažnijih električnih trotineta koji ćete trenutno naći i jedan je od najmoćnijih Xiaomi modela.

Jednostavan je za upravljanje i zahvaljujući svom dizajnu lako se može preklopiti – za 3 sekunde!

Ovaj model ima visokokvalitetni motor snage 300W, u zavisnosti od prevezenog tereta, uslova okoline i stanja baterije omogućava maksimalnu brzinu od 25 km/h.

Savršena kombinacija lepog i korisnog, odvešće vas na još dalje destinacije. Mi Električni trotinet Pro 2 odlikuje litijumska baterija od čak 12400 mAh – jedna od najvećih baterija koju ćete trenutno naći. Neverovatna baterija vam omoguc´ava da pređete 45 km uz jedno punjenje.

Telo trotineta je napravljeno od aluminijumskog materijala koji se koristi u vazduhoplovnoj industriji, male gustine, ali velike izdržljivosti. Sa procenjenom težinom od 14.2kg, ovaj trotinet možete bez problema nositi svuda sa sobom.

Prosečan životni vek trajanja točkova od 8.5” je povećan i do 3 puta. Osim što obezbeđuju fluidnu i udobnu vožnju na ravnim putevima, takođe pružaju maksimalnu udobonost i na neravnim putevima kao što su šljunak, zemljani putevi i trava. Prednje svetlo od 2W efektivno poboljšava bezbednost noćne vožnje. Kada se upali prednje svetlo, automatski će se upaliti i zadnje. Kada pritisnite kočnicu, zadnje svetlo će treperiti kako bi dalo signal i upozorenje pešacima i vozilima iza vas.

Kada žurite na posao, pritisnite S da biste išli brže. Kada uživate u laganoj vožnji, pritisnite D za standardni režim brzine i kada prolazite kroz gužvu pešaka, pritisnite režim za pešake da biste išli sporije. Na najbolji način prilagodite brzinu okruženju, tako što ćete duplim pritiskom na dugme za paljenje menjati između ovih režima, lako i jednostavno.

Režim za pešake 0-5km/h; Standardni režim 0-20km/h; Sportski režim 0-25km/h

Prikazuje vam 8 različitih informacija u realnom vremenu: brzinu, režim brzine, snagu i ostale informacije o vožnji.

Mi Električni trotinet PRO 2 možete povezati sa Mi Home aplikacijom preko Bluetooth-a, da biste otkjučali ili zaključali trotinet, pratili podatke o vožnji (kilometraža, brzina, nivo baterije, itd.) i da biste podesili sva potrebna podešavanja.

Specifikacije:

Glavne karakteristike
Maksimalna brzina: 25 km/h
Domet: 45 km
Režim rada: Režim za pešake 0-5km/h; Standardni režim 0-20km/h; Sportski režim 0-25km/h
Motor: Brushless DC
Snaga motora: 300 W
Maksimalna snaga: 600 W
Gume: 8.5” pneumatske gume
Materijal kućišta: Aluminijum
IP-rating: IP54
Kočnice: E-ABS i kočioni disk

Baterija
Baterija: Li-ion 12400 mAh
Voltaža: 37V
Maksimalna voltaža: 42V
Životni vek: Do 500 punjenja zadržava snagu do 70%
Vreme punjenja: 8-9 sati

Opšte
Dimenzije – rasklopljen: 1130 x 430 x 1180 mm
Dimenzije – sklopljen: 1130 x 430 x 490 mm
Težina: 14.2 kg
Boja: Crna
Nosivost: 100 kg
Visina vozača: 120 – 200 cm
Godine vozača: 16-50
Radna temperatura: -10°C do 40°C
Temperatura skladištenja: -20°C do 45°C
Dodatne informacije: FBC4025GL; Nagibnost: 20%; Svetla se nalaze napred, sa obe strane i pozadi, kako bi naglasila vidljivost noću i osigurala vam bezbednu noćnu vožnju.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.